Sistemes de pagament segur

VISA o MASTER CARD

La seva compra es realitza amb targeta de crèdit o de dèbit mitjançant la plataforma de pagament en línia de Banc Sabadell. La seva compra és totalment segura i està subjecta a totes les normes de protecció. El sistema d'encriptació SSL que utilitzem, garanteix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total protecció i confidencialitat.

Per a més seguretat, les pantalles on introduirà dades relacionades amb la seva targeta de crèdit procedeixen directament de Banc Sabadell, que és qui rebrà aquestes dades. Aquesta informació no serà retinguda ni arxivada per BioDelícies. Per aquest motiu, el cobrament sobre la seva targeta s'efectuarà en el moment de fer la comanda. En el cas que algun dels seus productes estigués trencat o tingués qualsevol incidència en el moment de l'expedició, o bé se li realitza un canvi o li reemborsarem l'import corresponent sobre la seva targeta en un termini màxim no superior a 30 dies des de la data del servei.

Contra Reemborsament

A elecció del client, es podrà realitzar l'enviament contra reemborsament només a la península. El pagament s'efectuarà en metàl • lic en el moment de rebre la comanda a l'adreça indicada pel client. El lliurament serà a través de la companyia de transports Envialia.

La compra contra reemborsament té una comissió del 5% (un mínim de 3 €) del total de la cistella comprada. Aquesta comissió, s'inclourà a la factura de compra.